Fémkeresők

accupoint modul 02 femkeresobolt

Partnereink

Ki olvas minket

Oldalainkat 8 vendég böngészi

altAz oldal megtekintésére: Mozzila Firefox böngésző; JavaScript, Flash Player, ActiveX engedélyezése valamint 1366 x 768 képernyőfelbontás javasolt.

Címlap Vásárlás

Kedves Vásárlóink!

WEBOLDALUNKON NINCS REGISZTRÁCIÓ!

MÁR TELEFONON ÉS SMS-BEN IS MEGRENDELHETI FÉMKERESŐ KÉSZÜLÉKÉT!!!

Készülékekkel és kiegészítőkkel kapcsolatos információért kérem hívja a 06-20/9-189-000 telefonszámot hétfőtől vasárnapig 05:00-tól 23:00-ig. fogadjuk hívását.

    KÉRJEN VISSZAHÍVÁST (sms-ben, e-mailben vagy telefonon)

ÉS MI VISSZAHÍVJUK !!!

Telefonszámunk: 06-20/9-189-000

HÍVÓSZÁM NÉLKÜLI HÍVÁSOKAT NEM ÁLL MÓDUNKBAN FOGADNI!

Weboldalunkon a vásárlás elektronikus úton is történhet, ez azt jeleni, hogy a megvásárolni kívánt terméket e-mail üzenetben küldje el az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre.

A BIZTONSÁG ÉRDEKÉBEN KÉRJÜK, HOGY MIND A KETTŐ E-MAIL CÍMRE KÜLDJÉK EL A MEGRENDELÉSÜKET!

A megrendelésben kérjük írja le a megvásárolni kívánt terméket vagy termékeket, továbbá írja meg a számlázási és a pontos szállítási címet és a telefon számát is! Ezt követően felvesszük Önnel telefonon vagy e-mailben a kapcsolatot egyeztetés céljából, ezután igénye szerint veheti át  a megvásárolt készüléket vagy kiegészítőit. A REDO 70 KFT. minden esetben a megvásárolni kívánt termékről elküldi elektronikus úton megrendelőjének az árajánlatát és a pontos szállítási időpontot. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a megrendelt termékek az aznapi árlista szerint kerül kiszámlázásra, árlista frissítése naponta történik az árfolyamok változása miatt! Az árlistában szereplő készülék árak nem tartalmazzák a postázási vagy szállítási díjat de a 27%-os áfat igen!


Cégünk lehetőséget biztosít fémkereső készülékek hitelre történő vásárlására is! Bővebb információ kérhető a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen, telefonon a 06-20/9-172-404-es számon, személyesen vagy az optbank logóra klikkelve!


FIGYELEM! A REDO 70 KFT. TELEPHELYE NEM SZAKÜZLET!

TELEFONON VAGY ELEKTRONIKUS ÚTON TÖRTÉNŐ EGYEZTETÉS UTÁN A SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ÉS BEÜZEMELÉS MEGOLDHATÓ!!!

HÍVÓSZÁM NÉLKÜLI HÍVÁSOKAT NEM ÁLL MÓDUNKBAN FOGADNI !!!

A femkeresobolt.hu weboldalon a megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt 27 % -os forgalmi adót, azaz bruttó árak.

Szombaton és vasárnap is lehetőség van a személyes átadásra !!!


Kedves vásárló!

Az ön véleménye fontos számunkra!

A FEMKERESOBOLT.HU a FEMKERESOBOLT.COM és a FEMKERESOBOLT.EU weboldal elkötelezett a kiváló minőség és a szolgáltatás magas színvonala iránt. Kérjük, ossza meg velünk véleményét és tapasztalatait, küldje el javaslatait; mondja el, ha elégedett és azt is, ha nem. Az ön véleménye segít nekünk abban, hogy weboldalunk és kiszolgálásunk színvonalát folyamatosan növelni tudjuk. Reméljük, vásárlóinkat ezzel is segíteni tudjuk a döntésben.

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre várjuk leveleiket.


 

Köszöntő

Ma 2024. március 29., péntek, Auguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz. Boldog névnapot kívánunk!

pulsedive femkeresobolt 2024 modulba

Aranymosó szett